ORGANIZATOR DE TÂRGURI ŞI EXPOZIŢII – curs de specializare

Fundația ALTAIR ( www.fundatiaaltair.ro),în parteneriat cu AVANGARD- ACADEMY  ( www.avangardeacademy.ro)    organizează   în lunile  OCTOMBRIE  și NOIEMBRIE 2019. cursul de  specializare  "ORGANIZATOR DE TÂRGURI ŞI EXPOZIŢII"

Organizarea evenimentelor presupune bugetarea, stabilirea datelor, selectarea și rezervarea unei locații, elaborarea unei teme, stabilirea decorului și a elementelor de entertainment, coordonarea completă cu locația aleasă și serviciile oferite de către locație, cât și aranjamentele de decor, mese, scaune, și lista poate continua.

CURSUL este ACREDITAT de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C. )  Certificatul de  absolvire este recunoscut de Ministerul Muncii și Justiției Sociale,Ministerul Educației Naționale si Autoritatea Națională pentru Calificări, pentru  ocupatia"ORGANIZATOR DE TÂRGURI ŞI EXPOZIŢII", Cod COR 243210. 

DURATA cursului este de 64 ore

COSTUL FORMARII  este de 500 lei  şi cuprinde:

  • Accesul la curs și la exercițiile și dezbaterile din cadrul acestuia;
  • Îndrumarea trainerului pe tot parcursul cursului;
  • Suportul de curs și materialele aferente, în format electronic;
  • Consultanța in realizarea proiectului individual.

Pentru examinare si eliberarea certificatului de absolvire ANC se percepe o taxă de 210 lei.

Examenul de evaluare a competențelor , dobandite de absolveții cursului, constă într-o probă scrisă, tip test grilă şi o probă  practică, respectiv prezentarea unui proiect individual, cu tematica  specificăcursului.

     Proiectul realizat pentru susținerea examenului de evaluare finală a competențelor, poate constitui începutul unei afaceri în domeniul serviciilor specifice organizării de evenimente sau de promovare a unei destinații turistice. 

 

Pentru înscrierea la curs este nevoie mai intâi să trimiteți pe adresa : 

                                fundatia_altair@yahoo.com

o notificare, în care să mentionați intenția de participare la curs, precum și adresa de e-mail și nr. de telefon la care să vă putem contacta în vederea finalizarii înscrierii.   

 

Beneficiile participării la curs : 

  • Vei afla cum să pătrunzi  în  industria de evenimente, când pornești chiar de la zero și n-ai creat sau organizat niciun eveniment important.
  • Vei descoperi cum sălivrezi clienților exact acel evenimentde care au nevoie, pe care însăcompetitorii tăi nu îl pot oferi. 
  •  Vei învăța cum săinventezi cele mai ieftine și spectaculoase evenimente de lansare, workshop-uri, demonstrații, degustări, testări, conferințe, festivaluri, expoziții, petreceri private, caravane, evenimente muzicale/ distractive, sportive, turistice sau culinare, show-uri, concursuri și evenimente speciale, astfel încât produsele și  serviciile pe care le oferi săcapteze întreaga atenție a clienților ideali, săfidelizezi clienții noi sau sărevii în atenția vechilor clienți.

Vă așteptăm cu drag, săscriem împreună povestea evenimentului pe care doriți să-l organizați!

Informații suplimentare la numărul de telefon :  0724426310